Smart Timiș - Tehnologia schimbă Timișul

Descrierea proiectului:

Smart Timiș propune scalarea conceptului Smart City la nivelul întregului județ. La baza acestora stau cele mai noi tehnologii utilizate în construirea infrastructurii necesare funcționării întregului concept.

Începutul proiectului presupune construirea aplicației Smart Timis. Aplicația va fi disponibilă exclusiv pentru Mobile și va putea fi descărcată de pe App Store și Play Store.

În Etapa 1, colectarea datelor va fi principala funcționalitate. Orice problemă întâlnită în spațiul public va fi raportată în aplicație. Sesizarea va ajunge la autoritatea județeană, iar aceasta va proceda în rezolvarea sesizării.

Prima fază a Etapei 2 reprezintă dezvoltarea algoritmilor de colectare a datelor provenite în urma sesizărilor trimise de cetățeni.

Etapa 3 înseamnă viralizare și promovarea aplicaței.

Promovarea va avea loc în cel putin 3 moduri:

- Social Media este agora secolului XXI. Rețelele sociale oferă filtre de tintire în construirea reclamelor care pot fi utilizate în viralizarea aplicației Smart Timiș.

- Asocierea imaginii aplicației cu o persoană publică care prezintă încredere pentru ceilalți inspiră încredere în aplicație si în utilitatea acesteia.

- Autoritatea publică, politicienii și demnitarii trebuie să creeze materiale prin care să arate, atât utilitatea aplicației, cât și să scoată în evidență rolul cetățeanului în proiect.

* Optimizat


Beneficiari: Cetățenii județului Timiș
Buget total: 250,000 lei